Yoga Inner Yu/Beginnen Met Yoga – Enrich your life with Yoga

Beginnen met Yoga

Yoga is er voor iedereen!

Maak kennis met yoga op een toegankelijke manier.
Je hoeft niet lenig te zijn of een goede conditie te hebben…
Het doel is bewegen, werken aan onze gezondheid, minder stress ervaren en je lichaam ontspannen en een goed gevoel hebben. 

De yogahoudingen worden duidelijk uitgelegd en aangepast naar eigen kunnen. De adem staat centraal. De ‘mind’ wordt ook flink gestretcht waardoor je langzamerhand de rust vindt bij jezelf en zo allerlei prikkels kan weerstaan. 

Elke les gaat van start met een momentje rust. Daarna warmen het lichaam op d.m.v. voorbereidende oefeningen en leg ik terwijl stap voor stap de yogahoudingen uit. Elke les staat in teken van een thema. Ik vertel je ook wat we aan het doen zijn en hoe je yoga thuis ook verder kan beoefenen. Na de ontspanning keer je blij en tevreden terug naar huis.

Waarom Beginnen Met Yoga?

In de drukte van het moderne leven is het gemakkelijk om de connectie met jezelf te verliezen. Stress, spanning en vermoeidheid kunnen zich opstapelen, waardoor je je uitgeput en uit balans voelt. Maar wat als ik je vertel dat er een eeuwenoude praktijk is die je kan helpen om innerlijke harmonie te vinden en je vitaliteit te herstellen? Dat is precies wat yoga voor jou kan betekenen.

De zeven belangrijkste effecten van yoga

In deze tijd is rust nemen zo waardevol en is het belangrijk dat we de waarde daarvan niet onderschatten. Hoe mooi is het als je eindelijk die rust kan vinden? Het blijft een uitdaging. Als je aan Yoga begint creëer je rust in je hoofd en lichaam. Hierdoor ervaar je meer ruimte voor je eigen creativiteit en krijg je meer controle over je eigen gedachtes en gevoelens. Je nachtrust wordt ook verbetert. Fysiek herstel je dan ook om weer in je kracht te staan.

Yoga versterkt ook je lichaam en geest. Een krachtig lichaam geeft je letterlijk en figuurlijk stabiliteit. Je mindset krijgt dan een soort boost om weer meer te geloven in jezelf en in de keuzes die je maakt. Je gebruikt al je spieren in je lichaam en hierdoor trek je je hele zijn naar een hoger niveau.

Tegenwoordig zijn we vooral bezig met wat er om ons heen gebeurt. Door Yoga te doen stap je daar even uit om vervolgens binnen te komen bij je lichaam en geest. Die verbinding zorgt ervoor dat je open staat voor je eigen gedachtes, gevoelens en emoties. Hierdoor krijg je besef over hoe jij je voelt en kun je dat veel beter erkennen en veranderen. Je observeert jezelf en daardoor voel je je lichaam beter aan. Ook kan je makkelijk omgaan met de weerstand tijdens de oefeningen.

Doordat je met Yoga bewust bezig bent met je lichaam en geest, zul je hierin ontwikkelen en jezelf hoger brengen. Je zal je fitter en sterker voelen. Ook ben je meer in balans en flexibeler. Je zult je verbazen over het feit wat je lichaam allemaal kan bereiken.

Je leert bij Yoga fysiek meer in balans te blijven bij de verschillende oefeningen. Als jij alles belangrijk vind en alles perfect wilt doen, zul je zien dat je je vanaf nu alleen nog maar focust op de dingen die je echt belangrijk vind. Hoe fijn is dat?

Je neemt de focus die je leert ook mee in je momenten. Yoga en meditatie helpen je erbij om veel bewuster en vol overgave van de momenten te genieten. Dus je zal meer in momenten leven, immers is dat ook het enige wat we echt hebben! Dus wat heb je liever dan dat?!

Een mentale en emotionele ontwikkeling is enorm waardevol. Je bent niet alleen fysiek bezig, maar ook mentaal. En op mentaal gebied leer je vanuit de yogafilosofie enorm veel waar je in het dagelijkse leven wat aan hebt. Je komt dichterbij je eigen ik, je eigen energie en wat je in je hart draagt. Je bent minder bezig met wat er om je heen gebeurt en vooral bezig met wat er vanbinnen bij jou gebeurt. Dat is waar Yoga om gaat!

Waar en wanneer?

Begin je reis naar balans en rust met yoga.

Het mooie van yoga is dat het geschikt is voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Je hebt geen specifieke achtergrond of vaardigheden nodig om te beginnen. Of je nu jong of oud bent, atletisch of niet, yoga past zich aan aan jouw behoeften en mogelijkheden. Het is een levenslange reis waarbij je voortdurend kunt groeien en evolueren.

Getuigenis

Inner-Yu Ervaringen

rsz_lisa_windels
Ontstressen na een vermoeiende dag Een momentje voor mezelf, omdat het mag Daar is Nathaly al met haar geruststellende glimlach Yoga in een ontspannen, gemoedelijke sfeer Kat, koe, cobra, sfinx pose en nog zoveel meer Morgen doen mijn spieren wel wat zeer Opnieuw meer evenwicht De aandacht op mijn ademhaling gericht Ik ben voor yoga als hobby gezwicht Iedereen zou ik het aanraden Als je je batterijen terug wilt opladen Graag in een zen moment wil baden Begin dan net zoals ik met yoga bij nathaly Je krijgt ervan meer energie Waar twijfel je nog aan? Ga van start in 1 2 3
Lisa W
- Fit yoga -
barbara_opsomer
Ik ben heel blij dat ik kennis heb kunnen maken met yoga . Ik heb mijn lichaam op een totaal andere manier leren kennen , en zo heb ik anders leren omgaan met situaties die minder goed aanvoelen . Yoga met Nathaly is iedere keer opnieuw een moment om naar uit te kijken !
Barbara O.
- Beginner yoga -
created by Polish
De yogalessen van Nathaly zijn een belangrijk deel van mijn routine geworden. Het zijn momenten van zelfzorg, rust, even stilvallen. Nathaly legt de oefeningen helder uit waardoor je zelfs als beginneling gemakkelijk mee kunt. Absoluut het proberen waard!
Jolien V.
- Beginner yoga -
rsz_ann_pype
Yoga lessen volgen bij Nathaly is anders. En ik kan het weten. Ik doe al vele jaren aan yoga. Het was iets op mijn to-do lijstje. Nu kijk ik uit naar de lessen. Ze zijn telkens anders en ik neem altijd iets mee naar huis: een houding om tot rust te komen, een beweging om mijn rug te ontspannen.. en ik let meer en meer op mijn adenhaling. En zeker ook super belangrijk: Nathaly heeft een prachtige , aangename stem om naar te luisteren.
Ann P.
- Yoga Staden -
yoga-940359_640
Een super ontspannende les, iets waar ik stiekem zelf wekelijks naar uitkijk. Elke les is ook anders, telkens een specifiek accent wat het heel gevarieerd maakt. Ik merk ook dat mijn rugklachten veel beter zijn sinds ik de lessen bij Nathaly volg!
Frederique V.
- Balans yoga -
Staden 1 (Klein)
Ik kijk iedere week uit naar de yogales. Een uurtje weg van de drukke wereld volledig relaxen en stretchen. Houdingen proberen aan te nemen die je anders nooit doet.Na de yogales volgt er altijd een goeie nachtrust. Zalig.
Christine H.
- Yoga Staden -
rsz_maddy_hk
Yesterday evening I got to be a yoga student again! I can't remember the last time I went to a yoga class for myself... it felt great! Especially as it was a very unique yoga class on SUPs! We SUP'ed out into the middle of de gavers lake where we did yoga as the sun set and thousands of birds flew past us. It was a beautiful experience and I highly recommend it! Thank you Nathaly from Yoga Inner-Yu en coaching for a really lovely, relaxing, light-hearted evening 🧡😌🙏
Maddy HK.
- Sup yoga -
yoga-940359_640
Ik ben begonnen met yoga na mijn zwangerschap met de bedoeling, om op een zachte manier mijn lichaam te laten herstellen. Maar yoga is zo veel meer! Na een lange werkdag of een drukke dag met de kids zijn de yoga lessen bij Nathaly de beste manier om even stil te staan en tot bij uzelf te komen. Een topper! Vooral de lessen buiten in de zomer zijn absoluut fantastisch.
Nathalie S.
- Beginner yoga -
rsz_annick_vanhuyse
Ik volg nu reeds enkele maanden de lessen Fit yoga bij Nathaly. Iedere keer na de les merk ik hoeveel deugd ik ervan heb gehad. We krijgen duidelijke uitleg rond de oefeningen en je hebt de ruimte om mee te doen volgens je eigen kunnen.
Annick V.
- Fit yoga -
rsz_valerie_rigole
Nathaly is een lieve en professionele yoga docente, met een rustige en ontspannen lesstijl vol passie. Zij zorgt voor afwisseling en uitdaging in de lessen. Zij heeft voor iedereen aandacht, pusht niet maar laat je op je eigen grenzen letten. Na haar yoga les kom je rustig, ontspannen en energiek thuis.
Valerie R.
- Beginner yoga -
Delphine Vandendriessche
Dankzij een vriendin heb ik kennis mogen maken met Nathaly en haar yoga-lessen. Er ging voor mij een nieuwe wereld open, en wat voor één! Nathaly heeft me met haar professionalisme en enthousiasme zeer warm gemaakt voor yoga. Elke week opnieuw brengt Nathaly ons op een originele manier tot totale ontspanning. De sessies zijn zeer variërend zodat er voor elk wat wils is en bij elke houding wordt aandacht geschonken aan details en ademhaling, zodat de lessen zeer toegankelijk zijn voor iedereen! Nathaly haar warme stem maken de yoga-sessies helemaal af.
Delphine V.
- Yoga Staden -
griet_vanhuysse
Reeds na 3 beurten is het yoga-uurtje met Nathaly voor mij een heel rustgevend momentje ‘me-time’ waar ik steeds naar uit kijk! Nathaly zorgt voor een aangename, ongedwongen sfeer, op en top ‘zen’☺️
Griet V.
- Beginner yoga -
yoga-940359_640
De lessen yoga doen iedere week deugd. Er is een goed evenwicht tussen inspanning en ontspanning.(Niet te lastig dus ;)) Ook het evenwicht tussen oefeningen en uitleg zit goed voor mij. Ik kom iedere week ontspannen thuis.
Marieke C.
- Balans yoga -
nicky_duhamel
De sup yoga is een echte aanrader. Je zit middenin de natuur, je hoort enkel het water, de vogels en de stem van Nathaly. Op die manier kom je volledig tot rust. Je wordt 1 met de natuur. Ivm de andere yoga lessen, er is voor elk wat wils, wil je een rustige vorm of één met wat meer uitdaging. Kies maar. De groepssfeer zit daar ook heel goed. Ik ben fan!
Nicky D.
- Sup Yoga & Fit yoga -
yoga-940359_640
Met Nathaly stap je even uit de drukte. Nathaly maakt ons wegwijs met het nut van yoga. Iedereen kan het, lukt een oefening niet dan geeft Nathaly tips om ze toch mee te kunnen doen. Ik vind het een perfecte mix tussen ontspannen en inspannen! Namaste 🙏
Inge B.
- Balans yoga -
Jane
Ik heb lang gezocht naar een yogacursus die me lag. Al na de eerste les wist ik dat ik die had gevonden bij Nathaly. Ze maakt dat je je zeker welkom voelt. De lessen zijn gevarieerd en je kan aansluiten in de groep die best bij je niveau aansluit. In de zomer was het extra genieten in het park buiten. Een aanrader!
Jane VH.
- Balans yoga -
yoga-940359_640
De lessen zijn heel aangenaam en op een gepast tempo. De oefeningen kan je volgens eigen mogelijkheden uitvoeren en de relaxatie op het einde zorgt voor rust na de inspanning.
Vicky V.
- Fit yoga -
Sabine Thevelein
Zalige yogalessen in een open ongedwongen sfeer. Heel veel variatie in oefeningen. Veel afwisseling in de lessen qua ademhalingstechnieken en nadruk leggen op bepaalde lichaamsdelen of spiergroepen. Tegelijk voelt het ook heel vertrouwd aan door de terugkerende opbouw van de yogales (de eindrelaxatie is de kers op de taart!) en de gepaste uitleg en begeleiding.
Sabine T.
- Yoga Staden -
yoga-940359_640
Yoga bij Nathaly is mijn wekelijkse verwenmoment. Het is daar altijd aangenaam toekomen, goede muziek en sfeer. De lessen buiten in de natuur zijn mijn lievelings lessen. Nathaly is een warme, geduldige instructeur die op een haalbaar tempo de oefeningen meegeeft.
Alda B.
- Beginner & Fit yoga -
rsz_christa_
Hallo De yogalessen vind ik prima. Regelmatig wordt er wat nieuws in verwerkt. Jij doet dat goed. De locatie vind ik niet ok. Zeker in de winter kil en vloer vuil...Warme luchtblazer verpest de sfeer. Sfeerlichtjes vind ik prima. Maar ik ben blij dat de de lessen in 2022 doorgaan in de andere locatie en in de lente misschien weer eens buiten. Doe zo verder. 👍😊
Christa V.
- Yoga Staden -
yoga-940359_640
Bij Nathaly nooit saaie yoga lessen. Elke week een ander verhaal, top dus👍🏻👍🏻
Lieve D.
- Balans yoga -
rsz_isabelle_marichal
Donderdag=yoga, daar kijk ik enorm naar uit, tot rust komen, tot mezelf komen, een uurtje me-time! Nathalie doet dit fantastisch: haar warme stem neemt mij zo mee, muziekje op de achtergrond, sfeerverlichting. Alleen maar superlatieven! Namaste.
Isabelle M.
- Yoga Staden -
rsz_katrien_de_reycke
Hallo Nathaly Ik ben zo blij dat ik de yoga lessen kan bijwonen! Ik heb er zo’n deugt van na een lange ,soms zware dagtaak! Mijn lichaam komt volledig tot rust en heb veel meer energie. Ik kijk er naar uit om iedere week op woensdag aanwezig te zijn! Yoga maakt mijn leven gemakkelijker Bedankt Nathaly om les te geven,en iedere week even boeiend Vele knuffels Katrien ❤️
Katrien D.
- Balans yoga -
Thalita L
Ik volg sinds juni lessen bij Nathaly hele super lieve leerkracht die bij alles maar dan ook alles paraat staat ik ben eind juli gevallen met mijn fiets waardoor ik een knieblessure opliep en mede dankzij Nathaly en haar magische tips 😉 en hele lieve woorden en hulpmiddelen kan ik terug de lessen mee volgen, telkens kijkt ze ook voor mij hoe ik sommige oefeningen die moeilijker zijn voor mijn knie vlot kan meedoen of hoe ik bepaalde oefeningen op een andere manier kan doen die minder belastend zijn. Dus heb je nu heel veel zin om Yoga lessen te volgen of denk je hmm misschien m1ar nog niet zeker dan kan ik je toch 1 super mega lieve en toffe leerkracht aanraden en dat is Nathaly. Nathaly een hele dikke dikke dankuwel voor alles wat je tot nu toe al gedaan hebt voor mij en mijn knie 😉 dikke kus Thalita
Thalita L.
- Beginner & Fit yoga -
yoga-940359_640
Altijd even volledig ontstressen op donderdagavond in de les van Nathaly. Ze leert ons hoe je het best kan ontspannen en wat dit precies doet met je lichaam. Een top ervaring!
Elise O.
- Yoga Staden -
yoga-940359_640
De lessen yoga zijn een leuke afwisseling tussen ontspanning en energierijke bewegingen. Na een les yoga voel ik mij altijd ontspannen en kan ik met volle energie de rest van de week tegemoet
Annelore M.
- Balans yoga -
yoga-940359_640
Yoga om volledig tot ontspanning te komen, ik geniet er van met volle teugen.
Joost V.
- Fit yoga -
rsz_inès_c
Het is altijd een genoegen om naar de fit yoga les te gaan. Er is een gezellige sfeer met soms een heerlijk geurtje erbij. De lessen zijn telkens verschillend. We keren altijd heel ontspannen en relaxed terug naar huis.
Inès C.
- Fit yoga -
rsz_sofie_hatse
Nathaly zorgt voor gevarieerde lessen die voortbouwen op elkaar. Zo heb je als deelnemer het gevoel dat je vooruitgang boekt en niet telkens opnieuw van nul moet beginnen. Door de alternatieven die Nathaly aanbiedt, kan elke deelnemer naar eigen kunnen deelnemen aan de oefeningen. Nathaly zorgt er ook voor dat elke deelnemer zich goed voelt voor, tijdens en na de les. Dit zorgt voor een aangename, gemoedelijke en warme sfeer. Ik nam ook deel aan enkele subyoga lessen. Ook bij deze lessen was er opnieuw een fijne variatie van verschillende oefeningen. Nathaly zorgt voor degelijk materiaal zodat je je als deelnemer volledig kan focussen op de les. Mocht dit volgend jaar opnieuw doorgaan, dan zal ik zeker terug deelnemen!
Sofie H.
- Sup & Fit yoga -
yoga-940359_640
De wekelijkse yoga doet me goed aan leden en geest. Telkens gebracht op een creatieve manier, die ieder spiertje van mijn lichaam weet te beroeren en daarbij de veerkracht van mijn geest aansterkt . Een niet te missen ‘zen’moment midden in de week om naar uit zien.
Caroline M.
- Balans yoga -
yoga-940359_640
Het is een hele uitdaging, voortdurend nieuwe houdingen,jezelf ontdekken en bewuster omgaan met je lichaam.de lessen zitten heel goed in elkaar, ik kijk er telkens naar uit om aanwezig te zijn in de weinige tijd dat ik heb.
Tanja L.
- Beginner & Fit yoga
rsz_jennifer_r
I’ve started my yoga teacher training course this weekend. I have been practicing on my own for about a year off and on but then I did the SUP and your classes. It’s just solidified my decision to become a teacher 🙂
Jennifer R.
- Sup & Fit yoga -

Contacteer  me

Lesgeven-foto-1-scaled-e1672590100300.jpg

Nathaly Haezebrouck

Yoga Instructor, Mobility Trainer & Breathwork

Aanvraag Formulier proefles

Welke les zou je graag eens uitproberen? *
Laat even weten wie je bent 🙂
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid.
Beheer cookie toestemming
We gebruiken cookies om deze website te analyseren, sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze inhoud en advertenties te personaliseren. Door deze website te blijven gebruiken, geeft u ons toestemming om cookies op deze manier te gebruiken. Als u vragen of zorgen heeft over ons gebruik van cookies, neem dan gerust contact met ons op.
Door onze site te gebruiken aanvaardt u de voorwaarden van ons Privacybeleid. Privacy Policy.

Waar en wanneer

Waar en wanneer

Beginnen Met  Yoga

Deel deze gratis proefles met je vrienden

Facebook
WhatsApp
Telegram
Op welke locatie zou je graag eens uitproberen? *
Laat even weten wie je bent :-)
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid.